Dnevni horoskop vašeg podznaka

 

Znak u koji pada podznak simbolizuje vašu ličnost, to ste vi, vaše ambicije, želje, karakterne osobine u kombinaciji sa znakom u koji pada vaše Sunce ( zodijački znak u kome ste rođeni). Uvek je poželjno pročitati horoskop za svoj podznak ( natalni) ali i za podznak u solarnom horoskopu ( od rođendana do rođendana) ……………………………………………………………………………………………………………………………………

OVAN (21.3.- 20.4.)

25.10.2018.
Naglašeno polje posla i novca kako vašeg tako i onog koji  zarađujete svojim radom čini vas veoma ambicioznim. Najverovatnije uspevate da uradite nešto što se od vas očekuje ali i nešto što vi od sebe očekujete. U ljubavi ste darežljivi i veoma smeli, moguće da je partner ljubomoran.


bik

BIK (21.4.-21.5.)

25.10.2018.
Ne želite ni sa kim da se raspravljate jer je naglašeno polje tajni i tajnih neprijatelja ali i suparnika. Razlog za to su brojne planete  u ovim astrološkim kućama ali vi na to reagujete na najbolji mogući način, uspevate da se angažujete oko nečega što će vam doneti popularnosti i simpatije okoline. Moguće novo poznanstvo.


blizanci

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

25.10.2018.
Spremni ste da se upustite u velike poslove iako ste već prilično umorni ali u vašoj astrološkoj kući prijatelja i javnosti i u astrološkoj kući svakodnevnih aktivnosti brojne planete vas teraju na to. Ne bi trebalo da odustanete od svojih namera i ciljeva ma šta vam ko govorio.


 rak

RAK (21.6. – 22.7)

25.10.2018.
Povoljeno asepktovane astrološke kuće kreativnosti i ljubavi čine vas spremnim da u nečemu popustite i da se posvetite osobi koja vam je draga. Verujete da ste na pravom putu da uradite ono što dugo već želite. Možete očekivati poziv od osobe koja vam je draga jer je naglašeno polje ljubavi.


Lav

 

LAV ( 23.7.- 23.8.)

25.10.2018.
Naglašeno polje novca koji zarađujete preko partnerskih odnosa  sa Neptunom koji obrazuje dobar aspekt sa Mesecom može vam doneti neki vanredni novac ali možete biti skloni i da raspita novac na neke nepotrebne troškove. Imate jako osećanje krivice u vezi sa nečim što vas opterećuje a ne  umete da sa tim izađete nakraj.


Devica

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

25.10.2018.
 U stanju da se posvetite nekom konkretnom poslu koje bi zahtevalo od vas dobru koncentraciju i sposobnost dobre komunikacije sa osobama koje od vas zahtevaju više tolerancije.Spremni ste da verdno radite i da se posvetite nečemu što je za vas trenutno od velikog značaja.VAGA (23.9. – 22.10.)

25.10.2018.
Ne bi trebalo da se previše upuštate u raspravu po nekim pitanjima koja vas u suštini mnogo ne dotiču ili ne opterećuju koliko im vi pridajete važnosti. Naglašeno polje svakodnevnih aktivnosti i nekakvih neprijatenosti može vam doneti brige i u vezi sa zdravljem člana porodice koji ne sluša vaše savete.Naglašenpo polje novca donosi potrebu za većom zaradom.


skorpija

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

25.10.2017.
Trudite se da dobijete pažnju od jednog Bika koja vam je potrebna i naći ćete način da se sretnete sa nekim ko vam je opsesija jer vam je polje ljubavi veoma naglašeno kao i polje partnerskih odnosa. Ako planirate potomstvo, naglašen polje dece donosi dobre mogućnosti na tom planu. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa lekarom ili sportisto


  strelac

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

25.10.2018.
Nekome je bitno da zna šta vi osećate i pokušaće da vam da savet u vezi sa nekim vašim privatnim problemom. jer je naglašeno polje tajni. Naglašeno polje privatnosti i doma donosi vam mogućnost nastavka saradnje i emotivne veze sa nekim ko je izrazito osećajan i ko će pokazati veliko poverenje u vas i biće spreman da vam se nađe pri ruci kod rešavanja važnog problema.


Jarac.

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

25.10.2018.
Ne bi trebalo da zapostavljate rodbinske i prijateljske odnose jer bi to moglo da vam donese veliku satisfakciju pošto je naglašeno polje uzvraće ljubavi i dobre komunikacije sa rođacima. Pokušajte da se pomirite sa nekim ko vam je veoma drag a niste u poslednje vreme imali mnogo vremena da se družite. Ako se bavite pisanjem, možete imati mnogo uspeha.


VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

25.10.2018.
Naglašeno polje privatnog posla i nekretnina stavlja težište na taj segment života. Trebalo bi da budete spremni da se ukljućite u posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode, naročito ako vas na to nagovara osoba koja vas dobro poznaje i koja je svesna da imate smisla za biznis i više nego što pretpostavljate.


ribe

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

25.10..2018.
Vaše polje ličnosti je veoma naglašeno i vi ćete biti spremni da se lično angažujete na nekim poslovima ili aktivnostima koje će vam doneti ličnu satisfakciju. Pokušajte da nađete najbolji način da iskažete svoje talente, naročito ako imate smisla za muziku. Dobijate poziv da se sretnete sa nekim koga dugo niste videli.

fantasydekor.com


Photo by:http://es.123rf.com/