Ekstravagantni detalji za novogodišnje veče

Mnoge žene ne znaju šta će da obuku a ni šta da obuju za novogodišnje veče. Naročito ako negde izlaze s društvom.Većina je očajna jer konstatuje da ono što ima nije za tu priliku.Dovoljno je da se “dekorišete ” malo ekstravagantnije i odeća neće biti više toliko bitna. U tome vam može pomoći paunovo pero.

 

Broš ili ukras u kosi deluje raskošno.Možete sami napraviti od paunovog pera ili možete naći u nekim radnjama za dekoraciju materijal ili gotov nakit.

Šnale za kosu od paunovog pera možete sami da napravite.Paunovo pero deluje raskošno i čak ako vam je haljina ili komplet sasvim jednostavan, bilo bi najbolje da je u sličnim tonovima ali svakako jednobojan, ovo je detalj koji daje svečan ton vašem izgledu.Jedino ne ide uz garderobu crvene boje.

Cipele možete i sami da ukrasite ako imate satenske cipele, tako što ćete zalepiti paunovo pero, prethodno ćete ga sami oblikovati. Isto to možete uraditi i kada je u pitanju večernja satenska tašnica. Možete zalepiti neki detalj sa paunovog pera i imaćete originalnu tašnu i cipele.

Venac od panunovog pera po vašoj ideji napravljen uz ukrasne trake u sličnim bojama može biti zaštitni venac na ulaznim vratima koji donosi sreću i slavu, utoliko pre jer je iduća godina po kineksom horoskopu godina petla, feniksa ili rajske ptice i nagoveštava uspeh.

JH.


Photo by:http://www.bluelightlady.comhttp://blog.brightsettings.com/http://www.polyvore.comhttp://decoratingparty.com/